SILHOUETTE SOFT NITI

SILHOUETTE SOFT NITI

SILHOUETTE SOFT NITI се нова, неинвазивна и во светот многу позната метода. Се користи за лифтинг на средниот и долен дел на лице, образи и врат. Со нивно аплицирање се поттикнува производството на колаген, се подигнува тонусот на кожата која станува сјајна, свежа и има подобра структура.

За кога се наменети SILHOUETTE SOFT NITI?

Наменети се за лица со опуштена кожа на долниот дел од лицето, за нагласени назолабијални брчки, при губење на контурите на лицето предизвикани од стареењето. Со самото разградување на конците се поттикнува производството на колагенот. Со SILHOUETTE SOFT конците можат да се нагласат и јагодиците на образите. Тие ни даваат можност да добиеме истакнати јагодици без додавање на голема количина на филер. Со SILHOUETTE SOFT конците јагодиците на образите можат да се подигнат, али и да се нагласи нивниот волумен.

SILHOUETTE SOFT конците можат да се комбинираат со:

  • хијалуронски филери
  • ботокс
  • PRP третман
  • Мезотерапија
  • 3D мезоконци

Ефектот е веднаш видлив и долготраен, а неговото дејство со текот на времето се зголемува.

закажете третман

Изберете и закажете третмани за
SILHOUETTE SOFT NITI

Етерна Белград – Скопје © Сите права задржани