Трансплантација на небричена коса - ChoiExpert

Трансплантација на небричена коса – ChoiExpert

НАЈНОВ ПЕРСОНАЛИЗИРАН ПРИСТАП ... И ВИЕ СЕ ВРАЌАТЕ НА РАБОТА ВЕЌЕ ИСТИОТ ДЕН!

ФУЕ трансплантацијата на небричена коса од ChoiExperts е идеален начин да го решите
проблемот со опаѓање на косата без никој да знае дека сте се подложиле на хируршка
интервенција. Кандидати за оваа процедура може да бидат жени, луѓе кои се занимаваат
со шоу-бизнис, политика, истакнати професионалци и сите кои веднаш по процедурата
мора да се вратат на своите секојдневни обврски.

Трансплантацијата на небричена коса може да ја вршат само лекари со огромно искуство
за ваков тип на трансплантација, за кој што е потребно голема прецизност и рутина, како
би можело да се даде значителен резултат без оштетување на останатите фоликули на
главата.

Чекори при трансплантација на небричена коса

закажете третман

Изберете и закажете третмани за
Трансплантација на небричена коса

Етерна Белград – Скопје © Сите права задржани