Лифтингнити (лифтингконци)

Лифтингнити (лифтингконци)

Процедура која се користи во естетската медицина за нехируршко поинтензивно затегнување/лифтинг на  поопуштена кожа. Оваа процедура се користи за затегнување на лице, врат, раце (надлактица), стомак, задник, бутови и листови на нозе. Со инјектирање на нитите веднаш се заменува изгубениот колаген и се стимулира производството на нов колаген, кој допринесува кожата да се затегне, а брчките да се видливо намалени.

закажете третман

Изберете и закажете третмани за
Лифтингнити

Закажи го твојот преглед

Етерна Белград – Скопје © Сите права задржани