LUMENIS STELLAR M22™ IPL третмани за акни

Lumenis Stellar M22™ IPL третман за акни

За блескава кожа и насмевка полна самодоверба!

Нежен, неинванзивен третман на воспалени акни кој успешно:

Третман

Уникатната Stellar M22TM IPL технологија навлегува низ различните слоеви на кожата за да се справи со бактериите, да го намали воспалението или создавањето на кожно масло кое е карактеристично за акните.

Видливи резултати

Во зависност од интензитетот на акните, вообичаено се доволни 4-6 сесии со пауза од 4 недели помеѓу третманите за да се видат јасни подобрувања на вашата кожа.

Иако во повеќето случаи може да имате мало црвенило по третманите, тоа најчесто го снемува за неколку часа, а вие може да продолжите со вашите дневни активности, во ваш ритам!

Важно е да запаметите

По третманите, вашиот доктор ќе ви препорача да избегнувате директна изложеност на сонце и редовно нанесување препарати за заштита на кожата од сонце.

Stellar M22™ третманите не се соодветни за секого и вклучуваат одредени можни ризици. IPL третманите за акни не се препорачуваат при активни вирусни или габични состојби на кожата или рак на кожа.

Ризици: црвенило, отоци и промени во пигментацијата.

закажете третман

Единствено во консултација со доктор изберете и закажете третман за: IPL третман за акни

Закажи го твојот преглед

Етерна Белград – Скопје © Сите права задржани